…more nights in Bangkok!

Mens Norvik utforsket Myanmar, tok Rydene seg en tur til Bangkok for å hilse på tannlegen(e). De er veldig hyggelige og proffesjonelle og ikke gjør det vondt heller! Dennis fikk lov å besøke dem mange ganger og begge får lov til å komme innom før hjemreisen i Juni.
Mathilde likte ikke aircon på flyet fra Filipinene og fikk en kraftig halsbetennelse. Vi besøkte Bangkok Hospital som vi kjenner fra før (da Maja var syk) og fikk 4 typer medisiner: inkludert penicilin, antihistaminer, smertestillende og naturmedisin! Et stort flott og moderne sykehus med alle mulige avdelinger. Man blir imponert over effektiviteten og systemet! Hun ble rask friskere, ogvi hadde en rolig 17ende mai feiring – med hyggelig Skyping til Martinsen familen på Solvang og Ryde i Spania!! Snart bærer det av gårde med Ingrid og Tormod på 3 månders seilferiei den svenske skjærgård! Goood tur!

Bangkok har mye å by på, spesielt når det gjelder shopping. Vi rakk innom helgemarkedet og flere shoppingsentre til glede for noen, litt slitsomt for andre… Fikk også besøkt Madame Tussaud hvor vi hadde det utrolig morsomt og traff mange «kjente»!

Ferden har nå gått videre sydover til Phuket for litt strandliv – nå har vi fått sånn ekkel «jeg-bor-i-utlandet-brunfarge»…! Phuket – nærmere bestemt Kata Beach – er like fint som det var for 17 år siden. Ganske rent badevann her fortsatt i motsetning til nærliggende strender desverre. Siden det er «low season» er det lite turister her (mest Russere og Koreanere) og vi bor på et fantastisk hotell med mange etasjer svømmebasseng. Vi har også besøkt nabostranda hvor Mathilde ferierte som fireåring sammen med Farfar, Granny, Andreas og Caroline. Hun synes det var morsomt å være tilbake og vi kjente oss igjen fra bildene!! Ellers får man kjøpt både Piratos og Tyrkist Pepper (Tyyypisk pepper) her. VG gidder vi ikke kjøpe siden det bare er om sol og solkrem på forsiden… 😉 Nå lader vi batteriene med strandliv innimellom regnskurene (surfing for Theo) film, mopedturer, skolearbeid, studie av Gekkoer i dusjen, hai-middager og trening i treningsrommet før vi vender nesen mot vår siste uke på Koh Pangan med Norvik. Blir godt å få samlet gjengen igjen!

Blir ikke så værst å komme hjem snart heller…

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Om noryde

Norvik og Ryde's blogg. Bangkok and Beyond!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til …more nights in Bangkok!

  1. Heidi sier:

    Sæææærlig at du hadde titta i KAMERA når du hadde DEN utsikten ved restaurantbordet tante!!! *…sikle sikle….*

Legg igjen en kommentar